HAM FOLIE
S její pomocí i Vy docílíte dokonale tvarované šunky a masné speciality bez bublin a rozpadání výrobku.
Jak to celé funguje? HAM FOLIE obepne výrobek, při zahřátí se smrští a přes perforaci vytlačí vzduch z výroku – není nutno odvakuovávat formu!
To samé platí i pro pršuty:
- Kusy svalovin, tukové krytí i kůže perfektně drží spolu s masem.
- Rychleji tlakem odvádí vodu z výrobku.
BACON PAPIER SPEZIAL
Tento speciální papír zajišťuje optimální zasušení a zauzení masných výrobků ve formách Eberhardt.
Výhody:
- Silikon je nanesen z obou stran papíru – lze jednoduše strhnout z povrchu výrobku.
- Snižuje váhové ztráty.
- Tepelně odolný do 220 °C.
- Snadno oddělitelné od výrobku (nevytrhává kusy masa).